esküvő fotózás árak
Bár soha senki nem fogja elfelejteni esküvőtök napjának vidám perceit, a fotósotok dolga, hogy különös figyelemmel gondoskodjon arról, hogy örökre megmaradjanak a boldog pillanatok.
A fotók teljes mértékben a hozzátok illő stílusban készülnek, a Ti elképzeléseiteket és kívánságaitokat ötvözöm a saját ötleteimmel és tudásommal a fotózás során. Darabszám korlátozás nincs, a cél minél jobb és minél több szuper esküvői fotó elkészítése a megengedett idő keretében - a beállított sorozat készítésére ajánlott minél több időt szánni, nem szerencsés elkapkodni, bár tudom, hogy rengeteg dolgotok van a nagy napon. :) A fotózás szabadtéren, egy szép parkban, egy általatok választott helyszínen történik. Az esküvőn készített - akár több száz, kiváló minőségű - felvételt, rövid, pár napos határidővel a fotózás után adom át Nektek,  igény szerint retusálva nagy felbontásban, valamint e-mail küldéshez alkalmas kis méretben is.
Az én ajándékomként a kreatív sorozatból átadok 50 db. papírképet 10x15 cm méretben, de természetesen lehetőség van nagyításokra különböző, nagyobb méretekben is.  Továbbá a színes képanyagokon kívül a beállított sorozat képeit - amennyiben kéritek - átadom Nektek fekete-fehér és szépia változatban is.
Lehetőségetek van csak beállíott sorozat készítésére is, vagy akár egész napos fotózásra a készülődéstől egészen a mennyasszonytánc végéig. A csomagokat az árra kattintva tekinthetitek meg, de természetesen egyedi igényeitek alapján a csomagok megbonthatóak, variálhatóak.
esküvő fotós
esküvő fotózás
esküvő fotózás
esküvő fotós
esküvőfotós
esküvői fényképész
esküvő képek
fekete-fehér esküvői képek
fekete-fehér esküvői fotók
esküvő fotózás
szépia esküvő képek
esküvő fotózás
esküvői fotók készítése
klasszikus szépia esküvői fotók, esküvő fotózás
esküvői kéepk
esküvő fotók