2005 óta foglalkozom állatportrék készítésével. Ez idő alatt - főként az Alapítvány a Budapesti Állatkertért fotósaként - sikerült megtapasztalnom mind a kisebb vagy épp nagyobb állatok fotózásának nehézségeit és előnyeit egyaránt.

Egy jó állatportré elkészítéséhez is rengeteg lényeges szempontot kell magunk előtt  tartanunk:  sok idő és türelem, megfigyelés és alapos kompozíció, megfelelő gépbeállítások és kreativitás, egy kis szerencse és exponálás a legjobb pillanatban. Körülményes? :) Ugye nem nehéz? :) Háziállatokat sem könnyebb fotózni virgoncságuk vagy épp lustaságuk miatt, ha nem csak egy bemozdult vagy egy unalmas képet akarunk kapni róluk.

Szeretnél egy szuper fotósorozatot kedvencedről?
Legyen akár kutyád, macskád, kígyód, békád vagy tengerimalacod, keress meg bátran az elérhetőségek valamelyikén és megörökítjük szépségét!

Ha például kutyusod van...:
A fotózás lehetőség szerint nem stúdióban, idegen környezetben, ijesztő és vibráló fények között, hanem a kutya otthonában vagy egy kedvenc parkjában, de mindenképpen olyan helyszínen történik, ahol jól érzi magát és vidáman, természetesen viselkedik. Az időtartam kb. 1-2 óra, darabszám korlátozás nincs, a cél ez idő alatt minél jobb és minél több szuper állatportré elkészítése. A képeket végül DVD-n kapod meg és lehetőséged van papírképek, nyomatok, falravaló, keretezhető képek rendelésére is kedvezményes áron kedvenced fotóiból. Jutalomfalatról gondoskodok én, Te csak a kedvenc játékát hozd! :)

Amennyiben kérdéseid vagy az állatportrék készítésével kapcsolatban egyedi igényeid lennének üzenhetsz a honlapon vagy keress meg bátran az elérhetőségeim valamelyikén!
állatfotók, állatfotózás, kutyafotózás